Speciaal ontworpen voor de Europese markt de HYUNDAI H350

De gloednieuwe Hyundai H350, verkrijgbaar als bestelwagen en passagiersbus, is Hyundai's eerste lichte bedrijfsvoertuig dat speciaal voor de Europese markt werd ontworpen. De efficiënte, veilige en stijlvolle H350 werpt zich op als een veelzijdig, praktisch, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk alternatief.

 

De nieuwe H350 zal beschikbaar zijn in 5 koetswerkvarianten: de Van in korte (5,5 meter) en lange (6,2m) versie, de Truck (chassis-cabine) in korte en lange versie, en tot slot de Minibus. Die laatste is altijd 6,2 meter lang. Op het salon van Brussel zal de Van te zien zijn in twee lengtes, en de minibus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOTORISCH

De H350 Van wordt aangedreven door een 2.497 cm³ grote CRDi-dieselmotor met directe common-rail injectie, die op de Belux-markt altijd 110kW (150 pk) levert en een koppel van 373 Nm. Enkel de H350 Minibus krijgt een krachtiger variant van dezelfde motor met  125kW (170 pk). Een nauwkeurig afgestelde, vloeiend schakelende manuele zesbak verzekert een maximale koppelontplooiing bij lage tot middelhoge toerentallen om de inzittenden een levendige en tegelijk soepele rijervaring te bieden.

 

GROOTSTE CARGO, FUNCTIONALITEIT ALS PRIORITEIT

Een royale laadruimte is essentieel in het segment van de lichte bedrijfsvoertuigen en de H350 Van onderscheidt zich dan ook door een superieur plaatsaanbod (1.955 millimeter hoog, 1.795 millimeter breed, 3.100 mm / 3.780 mm lang). Zo biedt de laadruimte van de 6,2m-variant plaats aan niet minder dan 5 gestandaardiseerde Euro-paletten (1.200 x 800 x 900 millimeter), die gemakkelijk in- en uitgeladen kunnen worden dankzij de riante laadhoogte en -breedte (10,5 m², laadlengte van 3,78 meter). Ook handig is dat de laadruimte tussen de wielkasten (1.380 millimeter) de bruikbaarheid van de laadruimte niet aantast.

 

Uniek is ook de ruim bemeten schuifdeur aan de zijkant van het voertuig. Die meet maar liefst 1,279 meter (bruikbare opening) zodat een laadopening ontstaat die bijzonder praktisch is voor verschillende doeleinden. Aan de achterkant van de H350 Van bevinden zich 2 scharnierdeuren die in het geval van de lange versie tot 270° open draaien (180° voor de korte versie). De stuurcabine tot slot, behoort tot de ruimste in zijn klasse en het riante glasoppervlak garandeert een optimale zichtbaarheid voor bestuurder en passagiers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Al deze elementen onderscheiden de H350 bestelwagen van zijn directe concurrenten en maken van het model een bijzonder functionele en praktische werkmakker.

 

BEST IN CLASS GARANTIEPAKKET

Hyundai staat al gekend voor het beste garantiepakket in de markt voor wat betreft de personenwagens, en dus mocht het merk niet achterblijven voor wat betreft hun nieuwe paradepaardje in het segment van de lichte bedrijfswagens. Daarom biedt het merk maar liefst 3 jaar garantie aan met onbeperkte kilometers op alle H350-varianten. Dat is uitzonderlijk in het segment!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UITRUSTING EN LEVERTERMIJN

Hyundai voorziet telkens 2 uitrustingsniveaus; Company en Travel. Aan de basis is de Company al bijzonder goed uitgerust met (onder andere) bestuurdersairbag, actieve veiligheidsgordel, schijfremmen rondom met ABS, elektrische ramen, centrale vergrendeling met afstandsbediening, hoogteregeling van de koplampen en ESP.

 

De Travel is daarbovenop voorzien van zaken als elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, automatische airconditioning met gekoeld handschoenvak, cruise control, een radio CD MP3 met USB/iPod aansluiting, en parkeersensoren achter.

De H350 zal leverbaar zijn vanaf de zomer.

Video:

Ontworpen om uw bedrijf slim en professioneel voor de

dag te laten komen, is de Hyundai H-1 uiterst

betrouwbaar en praktisch, uw ideale zakenpartner.

Gesloten bestelwagen: de HYUNDAI H1

GROOT LAADVERMOGEN

 

Ongeacht welke uitvoering u ook kiest, de Hyundai H-1 is speciaal ontworpen om te voldoen aan uw noden. De gesloten versie heeft een laadruimte van 4.426 liter en is voorzien van een stalen tussenschot met doorkijkraam en een verstevigd chassis voor een laadvermogen van 1.062 kilo. De versie met 5- of 6-zitplaatsen heeft een laadruimte van 2.511 liter.

COMFORT AAN BOORD

 

De Hyundai H-1 verzekert de bestuurder van comfortabele ritten dankzij een in hoogte verstelbare bestuurderszetel, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling, airconditioning en vele handige opbergvakken en bekerhouders.

ONGEEVENAARDE TREKKRACHT

 

De 2.5 CRDi dieselmotor van de Hyundai H-1 genereert een indrukwekkende 343 Nm aan trekkracht. Het maximumvermogen bedraagt 100 kW (136 pk) bij 3.800 toeren per minuut. Dat betekent dat de Hyundai H-1 zware lading kan vervoeren zonder in te hoeven leveren op rijprestaties. Deze motor kan eveneens worden gekoppeld aan een automatische vijfversnellingsbak met 170 pk en 441 Nm.

FLEXIBEL IN- EN UITLADEN

 

Het inladen en uitladen van goederen, zelfs in lastige omstandigheden, is een fluitje van een cent dankzij beide gebruiksvriendelijke laterale schuifdeuren. Aan de achterzijde biedt de achterklep toegang tot de laadruimte. Optioneel zijn twee deuren leverbaar die tot een hoek van 180 graden kunnen worden geopend.

ZEER COMPLETE UITRUSTING

 

Standaard wordt de Hyundai H-1 geleverd met onder meer elektrisch bedienbare ramen vooraan, airconditioning, ESP,... Gemak dient de mens!

MOTOR

 

De 2.5 CRDi met manuele versnellingsbak levert een vermogen van 100 kW (136 pk) en 343 Nm aan trekkracht.

De 2.5 CRDi met automatische versnellingsbak levert een vermogen van 125 kW (170 pk) en 441 Nm aan trekkracht.

ACHTERWIELAANDRIJVING

 

De Hyundai H-1 heeft achterwielaandrijving. Het is immers efficiënter om een zware lading vooruit te duwen dan vooruit te trekken. En mede daardoor heeft de Hyundai H-1 ook een draaicirkel die bijna vergelijkbaar is met die van een grote personenwagen.

ACTIEVE VEILIGHEID

 

In de Hyundai H-1 zijn actieve veiligheidssystemen geïnstalleerd die u, en uw lading beschermen. Het antiblokkeer-remsysteem (ABS) en de elektrische rembekrachtiging (EBD) zorgen voor een optimale veiligheid. Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) past op subtiele wijze de hoeveelheid brandstof aan die u via uw gaspedaal aan de motor levert. Deze technieken verzekeren u van een soepel rijgedrag.

VEILIGHEID

 

De H-1 is standaard uitgerust met een bestuurders- en passagiers-airbag.

Contacteer ons.

©                  Alle rechten voorbehouden.