presents

THE CUTTING EDGE OF FASHION DESIGN

 Marina Hörmanseder presenteerde haar zeer unieke ontwerpen van haar eerste collectie op Fashion Week 2014 in Berlijn, slechts twee jaar na haar studie modevormgeving. Vandaag wordt haar kleding gedragen door beroemdheden als Lady Gaga. Marina verlegt dus zelf ook haar grenzen.

"

"

Wanner je een designer bent, dan bestaat je taak erin om mensen te behagen. Dus het gaat er niet enkel en alleen om je eigen droom te beleven als je design verkoopt.

EDGY

EDGY INTERIOR

De accenten van het kleuurijke interieur die doorlopen op het dashboard, de stiksels op de zetels en het textiel van de veiligheidsgordels.

"

"

DASHBOARD KLEUR ACCENTEN

Gedaan met saaie grijze dashboards.

Ik hou van kleuren. I denk dat kleuren voor een gelukkiger leven staan, voor een mooier straatbeeld zorgen, en dit is misschien wel de beste innovatie, dat sterke kleuren tot het DNA behoren van de Kona.

INNOVATIVE

INVENTING A NEW PROFESSION

 Toen Gala Gonzalez in 2007 met haar blog starte, werd ze al snel aanschouwd als zijnde de Spaanse pionier inzake mode bloggen.

Tien jaar later is en blijft ze een gevestigde waarde inzake mode. We hadden het  met haar over wat nodig is om nieuw territorium te bewandelen, en hoe het is om zich te begeven op onbekend terrein.

"

"

In het begin begreep men niet echt goed hoe men kon participeen met ons. Het was soms hard.

De meeste merken begrepen niet dat onze visie even geldig waren als die van hen.

INNOVATIVE DESIGN

Met een breed scala aan unieke kleuren kun je het innovatieve ontwerp van de Kona eigen maken door zelf het design te bepalen, zowel voor de binnen- als buitenkant.

"

"

Het design van een wagen is even belangrijk als de kledij die ik draag, want het is een aanvulling van wie je bent, en hoe je de wereld ziet.

LED KOPLAMPEN - De LED koplampen van de KONA switchen automatisch tussen lage en hoge schijn om de straten voor u op te lichten.

DESIRABLE

THE ART OF CREATION

Hoewel Jan Blomqvist opgroeide met het spelen van punk en rock muziek, kreeg hij toch een gans nieuw perspectief voor ogen toen hij de wereld van de Techno ontdekte. Vaak aan het werk tijdens de meest nachtelijke uren, en toch heeft Jan zijn eigen stem ontwikkeld met het brengen van sensuele en verleidelijke muziek die wereldwijd te horen is.

Muziek onstaat echt in mijn hoofd, en dat valt echt niet te vatten. Het idee van een goede track is er al en ik ben enkel het medium die het kan grijpen.

"

"

DESIRABLE SOUND

Met Apple CarPlay en Android Auto kun je je apps, muziek en meer controleren via het 7 inch Dispaly Audio Systeem.

"

"

Met muziek ben ik een mixer. Net zoals een barman, ik voeg een beetje van dit en een beetje van dat toe... Ik ben altijd op zoek naar de perfecte middenweg.

PREMIUM SOUND SYSTEEM - Het premium sound systeem van de KONA laat u muziek beleven op een optimale manier.

PROGRESSIVE

TAKE CONTROL OF YOUR LIFE

 Toen Mario zijn carrière als model begon kon niemand voorspellen dat hij enkele jaren later één van 's werelds grootse modeblogs zou gaan runnen. Wat hem gevormd heeft door de jaren heen is voor hem altijd een constante voorwaartse impuls geweest.

Muziek onstaat echt in mijn hoofd, en dat valt echt niet te vatten. Het idee van een goede track is er al en ik ben enkel het medium die het kan grijpen.

"

"

DESIRABLE SOUND

Met Apple CarPlay en Android Auto kun je je apps, muziek en meer controleren via het 7 inch Dispaly Audio Systeem.

Mensen vragen wat mijn geheim is. Ik heb er echter geen recept voor, maar afwisseling is wat mij het meest heeft vooruit geholpen.

"

"

VIERWIELAANDRIJVING - Blijf altijd in controle dankzij de vierwielaandrijving van de KONA, ook in de meest veeleisende situaties.

SOPHISTICATED

REFINING YOURSELF THROUGH CONSTANT IMPROVEMENT

Freddie Harrel is een blogster en raadgeefster die gebruik maakt van haar levenservaringen om vrouwen te coachen om meer zelfzeker te worden en innerlijke rust te vinden. Maar haar natuurlijke positiviteit en cool-factor waren er ook niet altijd, het vergde ook vn haar een grote inzet en doorzettingsvermogen om deze eigenschappen te leren verfijnen en de vrouw te worden die ze vandaag is. Ze deelt nu haar levenslessen met anderen.

Mijn vertrouwen begon echt te groeien toen ik begon te kijken naar die dingen waar ik goed in ben, waar ik het best in ben. Ik gaf mezelf gewoon de kans.

"

"

SOPHISTICATED FEATURES

De Kona's head-up display en ingebouwde veiligheid functies zullen u gemoedsrust geven waardoor u zich kan concentreren op wat belangrijk is

DRAADLOOS OPLADEN

Uw smartphone opladen zonder kabel, de KONA maakt dit perfect mogelijk.

"

"

Wat ik wil is om compleet flexibel te zijn, de beheerser van mijn eigen tijd om te kiezen wanneer ik werk en wanneer niet, zodat ik een flexibel leven kan opbouwen met mijn familie.