NISSAN

NEW

Daar kom je altijd mee weg...

MICRA

DE GLOEDNIEUWE NISSAN MICRA LAAT ALLE NORMEN ACHTER ZICH: EEN STADSAUTO MET EEN UNIEKE PERSOONLIJKHEID, NET ALS U.

@

UITGESPROKEN. ENERGIEK. BEWEEGLIJK.

De gloednieuwe Nissan Micra gaat de uitdaging aan om de lat voor design, comfort en prestaties in kleine auto's hoger te leggen. Met de unieke mix van expressief en toch hoogwaardig design vanbinnen en vanbuiten, intelligente functies en beweeglijke rij-kenmerken biedt de vijfde generatie van de Nissan Micra u een onverwachte ervaring.

STRAKKE VORMGEVING

GEWAAGD EXTERIEUR DESIGN

Van de sportieve lijnen en proporties tot de buitengewone afwerking draait het bij de gloednieuwe Nissan Micra helemaal om iconisch en expressief design.

PROGRESSIEVE UITSTRALING

EXTERIEUR DESIGN GLOEDNIEUWE NISSAN MICRA

Wat zit er achter die diepe, atletische en karakteristieke lijnen van de nieuwe Micra? Het iconische ontwerp met hoogwaardige details dat is geïnspireerd op de sportauto's van nu.

Van welke kant ook, de gloednieuwe Nissan Micra blinkt uit door de unieke houding (laag en breed), de gebeeldhouwde lijnen en de moderne details.

SPORTIEF EN GEDURFD

EEN STRAK DESIGN

Vorm, functionaliteit en uitstraling: de gloednieuwe Micra vindt de perfecte balans tussen een sportief design en uw dagelijkse behoeften, zodat uw actieve levensstijl wordt gemaximaliseerd.

ZICHTBAAR

KENMERKEND

MODERN

Uiterst zichtbare en moderne LED-dagrijverlichting in boemerangvorm.

De kenmerkende V-vormige chromen grille en glanzend zwarte afwerking met het 3D-printembleem van Nissan.

Moderne rechthoekige mistlampen voor.

ZWEVEND

VERBRORGEN

EXCLUSIEF

Modern zwevend dakeffect dankzij de zwarte achterstijlen en dakspoiler.

Sportieve look met verborgen portierachtergrepen achter.

Lichtmetalen velgen in twee kleuren met speciale machinerie, exclusief voor de gloednieuwe Nissan Micra.

INTERIEUR DESIGN GLOEDNIEUWE NISSAN MICRA

Het verfijnd vervaardigde en buitengewone interieur van de gloednieuwe Nissan Micra versterkt uw rijervaring en is echt uw ruimte.

VERWEN UW ZINTUIGEN

Van het afgestemde en stijlvolle design tot de premium materialen in de tweekleurige decoraties en het interieur in exclusieve kleuren: alles in de gloednieuwe Nissan Micra nodigt u uit om te blijven.

SPECIAAL VOOR U ONTWORPEN

Van de geoptimaliseerde rijpositie met antivermoeidheidsstoelen tot de totale ruimtelijkheid en ergonomie, de gloednieuwe Nissan Micra is ontworpen om uw comfort te versterken.

VERFIJNING

HANDBEREIK

DETAIL

62% van het interieur van de gloednieuwe Nissan Micra, waaronder het dashboard, is vervaardigd van zachte materialen van topkwaliteit en afgewerkt met chromen en glanzende achterdecoratie.

Alle knoppen zijn slim rond de bestuurder geplaatst voor meer comfort en een veilig gevoel.Met het D-vormige stuurwiel beleeft u het racegevoel terwijl u de controle behoudt met de controleknoppen.

Van de zachte kniepads tot de middenconsole met LED-omgevingsverlichting: geen detail is ondoordacht in de gloednieuwe

Nissan Micra.

GA ER IN OP // BOSE® PERSONAL®-AUDIOSYSTEEM

Het hoog aangeschreven BOSE® PERSONAL®-audiosysteem met 6 speakers, waarvan 2 Ultra- Nearfield™ in de hoofdsteun van de bestuurder, is voor het eerst onderdeel van de gloednieuwe Nissan MICRA. Met 360° high-definition geluidskwaliteit, een aanpasbare luisterervaring en het verrassend compacte ontwerp is dit het begeerde systeem voor elke muziekliefhebber.

FRONTAAL GELUIDSPANEEL

VERBETERDE OMHULLING

PODIUMBELEVING

Alleen in de auto? Pas uw luisterervaring aan op het moment dankzij het innovatieve, aanpasbare geluidspaneel van het systeem.

Verbreed het geluid voor een diepere, meer omhullende luisterervaring.

 

Ga voor het ultieme. Breid het geluidspaneel uit voor een 360° luisterervaring: ruimtelijk en genereus voor een volledige beleving.

Apple Carplay®, beschikbaar op het nieuwe 7" multitouch-beeldscherm Display Audio in de nieuwe Nissan Micra, is een slimmere, veiligere manier voor het gebruik van uw iPhone terwijl u rijdt. Plug in om uw route weer te geven, een telefoongesprek te voeren, berichten te verzenden en te ontvangen en toegang te krijgen tot uw favoriete muziek en apps, zonder het oog op de weg te verliezen.

BLIJF VERBONDEN // NISSAN DISPLAY AUDIO MET APPLE CARPLAY®

Het hoog aangeschreven BOSE® PERSONAL®-audiosysteem met 6 speakers, waarvan 2 Ultra- Nearfield™ in de hoofdsteun van de bestuurder, is voor het eerst onderdeel van de gloednieuwe Nissan Micra. Met 360° high-definition geluidskwaliteit, een aanpasbare luisterervaring en het verrassend compacte ontwerp is dit het begeerde systeem voor elke muziekliefhebber.

UW ROUTE WEERGEVEN

EEN TELEFOONGESPREK VOEREN

Haal alles uit Aple Maps bij het bereiken van uw bestemming. Met gesproken aanwijzigingen van bocht tot bocht, gemakkelijk te lezen aanwijzingen en vele nuttige, tijdbesparende suggesties is er voldoende te ontdekken.

Open uw telefoon op uw multitouch-beeldscherm en krijg al uw contacten, telefoongesprekken en voicemail direct te zien. Gemakkelijker kan het niet.

EEN BERICHT VERZENDEN

NAAR MUZIEK LUISTEREN

Activeer Siri door de knop voor stemcontrole op het stuurwiel ingedrukt te houden: zo wordt het veel gemakkelijker en veiliger om in contact te blijven.

Alle songs binnen handbereik, of vertel Siri wat u wilt horen. Kies uw muziekbibliotheek, podcasts of digitale radio of maak gebruik van entertainment via uw favoriete apps, zoals Spotify.

KLAAR VOOR DE START // INFOTAINMENT-TECHNOLOGIE

Muziek afspelen, de route instellen en verbonden blijven. Met een 7" touchscreen en volledige integratie met uw smartphone verandert de volgende generatie audio- en navigatiesystemen van Nissan een eenvoudige rit in een plezierige ervaring.

ADEMBENEMEND EN TOCH VERTROUWD // NISSAN INTELLIGENT RIJDEN

Geniet van de pure spanning van het rijden met behulp van radar en camera's. De gloednieuwe Nissan Micra is uitgevoerd met het beste technologiegamma in de klasse om uw rit adembenemend, plezierig en veilig te maken.

INTELLIGENTE RIJBAANASSISTENT

INTELLIGENTE NOODREM

VERKEERSBORDENHERKENNING

Ga rechtop zitten: dit systeem waarschuwt u en corrigeert uw stuurbeweging als u de rijbaan verlaat zonder richting aan te geven.

We helpen u als dat nodig is. Bij lage snelheid geeft dit systeem u en waarschuwing en voert het een remactie uit als er risico bestaat op een frontale botsing met een auto of zelfs een voetganger.

Houd u onderweg aan de nieuwste snelheidsbeperkingen met de automatische verkeersbordenherkenning.

DODEHOEK-ASSISTENT

BEWEGINGSMELDER

ADAPTIEVE DIMSTAND

Het alziende oog van het systeem geeft u een waarschuwing als er zich een auto in uw dode hoek bevindt, aan beide kanten.

Verbreed het geluid voor een diepere, meer omhullende luisterervaring.

 

Beter zicht op donkere wegen. Het systeem activeert het grootlicht en activeert tijdelijk de dimstand bij naderend verkeer.

PARKEREN WORDT PLEZIER // INTELLIGENTE NISSAN AROUND VIEW MONITOR

Met vier camera's maakt de intelligente AVM in de gloednieuwe Nissan Micra, als eerste in zijn klasse, parkeren en manoeuvreren eenvoudig. Uw taak wordt eenvoudiger dankzij een virtueel vogelperspectief van uw auto en de omgeving, en selecteerbare splitscreens met close-ups van de voorkant, achterkant en de stoeprand bieden nog meer overzicht.

ALLES ONDER CONTROLE

 

In Drive geeft het beeldscherm uw voor- en bovenaanzicht, zodat u precies ziet hoe ver u naar voren kunt rijden. (2)

 

SPAAR UW WIELEN

 

In ‘Drive’ of ‘Reverse’ drukt u op de cameraknop om naar het zijaanzicht te schakelen. Dit helpt u bij het zien van de afstand tot de stoeprand. (1) (3)

 

SLIMME ACHTERGROND

 

In ‘Reverse’ toont het beeldscherm dat wat zich direct achter u bevindt, terwijl het bovenaanzicht u helpt bij het beheersen van uw gehele omgeving. (4)

VERSTERK UW RIT // NISSAN ADVANCED DRIVE-ASSIST-BEELDSCHERM

De Advanced Drive-Assist-beeldscherm in de gloednieuwe Nissan Micra, ontworpen om afleiding te voorkomen en alles uit uw rit te halen, biedt u een high-definition 5" TFT-scherm met alle informatie die u nodig hebt, op elk moment. Van real-time informatie over bijvoorbeeld brandstofverbruik tot navigatie van bocht tot bocht, rijhulp, muziek en communicatie: u rijdt vol vertrouwen, met alle benodigde informatie in een oogopslag achter de combimeter.

HOUD HET HOOFD KOEL

SLEUTELLOOS OPENEN

De automatische klimaatbeheersing in de gloednieuwe Nissan MICRA past de temperatuur aan om u voortdurend koel en comfortabel te houden.

U opent of sluit de gloednieuwe Nissan MICRA af met de Intelligent Key in uw zak of tas. Zo houdt u de handen vrij.

VERHOOG UW CAPACITEIT // OPSLAGRUIMTE

De gloednieuwe Nissan Micra is buitengewoon ruim. Met slim ontworpen opbergruimtes en een verrassend ruime kofferbak met een inhoud van 300 liter bepaalt alleen u de grenzen van uw reis.

3-VOUDIGE OPLOSSING

U hebt in de gloednieuwe Nissan Micra ruimte voor bagage in alle vormen en maten. Klap alle achterstoelen neer voor maximale ruimte of slechts één plus de passagiersstoel voorin voor langere lading.

EEN KOPJE KOFFIE?

ALLES OP ÉÉN PLEK

EEN SLIM IDEE

Met drie bekerhouders in de middenconsole kunt u bijna een theekransje houden. Heel handig.

Bewaar al uw papieren, laders en andere persoonlijke artikelen netjes bij elkaar. In het diepe handschoenenvakje met inhoud van 10 liter kunt u zelfs een fles van 2 liter kwijt!

Laad uw iPhone in de daarvoor bestemde houder. Deze is compleet uitgevoerd met een USB-poort, een 12 V stopcontact en nuttige omgevingsverlichting.

RESPONSIEF EN EFFICIËNT // MOTOREN

De gloednieuwe Nissan Micra combineert prestaties en efficiëntie op compromisloze wijze. Benzine of diesel, de motoren van de gloednieuwe Nissan Micra staan garant voor onmiddellijke acceleratie en nog betere brandstofbesparing dankzij het stop-/startsysteem.

1,0 L BENZINE • 73 PK

Natuurlijk atmosferische benzinemotor

 

    • 73 pk/55 kW

 

    • 998 cc

 

• Natuurlijk atmosferisch met multipuntsinjectie

 

• Voldoet aan Euro6b

Nissan Flagship-dieselmotor

 

    • 90 pk/66 kW

 

    • 1461 cc

 

• Turbo Intercooler met common rail-inspuiting

 

• Voldoet aan Euro6b

DCI • 90 PK

Turbobenzinemotor

 

    • 90 pk/66 kW

 

    • 898 cc

 

• Turbo Intercooler met multipuntsinjectie

 

• Voldoet aan Euro6b

IG-T • 90 PK

Brandstoftype

 

Brandstofverbruik

 

Uitstoot (Co2)

benzine

 

vanaf 4.6 l/100 km *

 

vVanaf 103 g/km *

Brandstoftype

 

Brandstofverbruik

 

Uitstoot (Co2

diesel

 

vanaf 3.1 l/100 km

 

vanaf 85 g/km

Brandstoftype

 

Brandstofverbruik

 

Uitstoot (Co2

benzine

 

vanaf 4.4 l/100 km

 

vanaf 99 g/km

* Motor benzine 1.0L 73, brandstofverbruik gecombineerd en CO₂ emissie: voorlopige gegevens in afwachting van homologatie.

PAK ME DAN, ALS JE KAN // BEWEEGLIJKHEID EN VERTROUWEN

De gloednieuwe Nissan Micra is een stadsauto die de perfecte balans vindt tussen manoeuvreerbaarheid en soepelheid. De stijve carrosseriestructuur, het extreem lage zwaartepunt en exclusieve technologie voor chassiscontrole van Nissan maken uw rit even spannend als veilig.

INTELLIGENTE RIJBEHEERSING

INTELLIGENTE BOCHTENBEHEERSING

De automatische klimaatbeheersing in de gloednieuwe Nissan Micra past de temperatuur aan om u voortdurend koel en comfortabel te houden.

Voor een vertrouwde bochtenbeheersing past dit systeem op aparte wielen de remdruk aan om uw optimale lijn door de bocht te behouden.

ONTWORPEN TOT IN DETAIL // STIJLVOL EN EFFICIËNT

De efficiëntie van de gloednieuwe Nissan Micra gaat verder dan de verkleinde motoren. Met het stopsysteem bij stilstand en buitengewone aerodynamica worden uitstoot en brandstofverbruik tot een minimum beperkt, wat uw rit optimaliseert en goed is voor uw portemonnee.

STOP-/STARTSYSTEEM

BUITENGEWONE AERODYNAMICA

Dankzij het stop-/startsysteem van Nissan verspilt de gloednieuwe Nissan Micra geen spatje energie bij stilstand, bijvoorbeeld voor rood licht. De motor wordt uitgeschakeld tot u het gaspedaal indrukt en de motor onmiddellijk weer start.

Het stadsautodesign van de gloednieuwe Nissan Micra is geïnspireerd op sportauto's - niet alleen voor de looks, maar ook voor adembenemende rijervaring. Elk detail doet ertoe: van de gebeeldhouwde achterzijde en de dynamische dakspoiler tot de gespecialiseerde, aerodynamische bodemonderdelen en de speciale luchtkoker aan de voorkant.

GLOEDNIEUWE NISSAN MICRA PERSONALISATIE // DAAR KOM JE ALTIJD MEE WEG

Laat de normen links liggen en maak een persoonlijk statement met een auto die uw individualiteit weerspiegelt. Vind de stijl die bij u past, kies uit een breed scala aan verschillende stijlconfiguraties. Beweeg zijwaarts over de gloednieuwe Micra om enkele van de meest iconische uitvoeringen te bewonderen. Klik op de portiergreep om het inspirerende interieur te ontdekken.

EXTERIEURPERSONALISATIE // MAAK EEN PERSOONLIJK STATEMENT

Wees opvallend en vol vertrouwen. Met talloze combinaties voor personalisatie laat de nieuwe Nissan Micra uw individualiteit zien.

MAAK HEM STIJLVOL

MAAK HEM EXCLUSIEF

MAAK HEM ICONISCH

Laat uw nieuwe Nissan Micra eruit springen door te kiezen voor een exterieurpakket.

Ga een stap verder met en kies voor een upgrade naar exterieurpakket PLUS. Kies uit 17” lichtmetalen velgen met gekleurde inserts, spiegelkappen, zijstrips en voor- en achterbumperafwerking in uw favoriete kleur.

Creëer een indrukwekkend ontwerp met het exterieurpakket ULTIMATE en kies uit een diversiteit aan wraping mogelijkheden.

Wees degene die opvalt. Van Energy Orange tot Power Blue, het brede palet aan carrosseriekleuren van de nieuwe Micra is net zo levendig en energiek als u.

BRUISENDE CARROSSERIEKLEUREN

Vind uw bijpassende exterieurpakket met de keuze uit vier kleuren:

Enigma Black, Vibrant Chrome,

Enery Orange of Power Blue.

VIND UW MATCH

Ontdek de premium afwerking van het exterieurpakket voor inzetten en contrasten aan de carrosserie. Mat of glanzend: de afwerking van het exterieur van de gepersonaliseerde, gloednieuwe Micra is gemaakt om indruk te maken.

HOOGWAARDIGE PERSONALISATIE

PERSONALISEER HET INTERIEUR // UW OMGEVING, UW REGELS

Dit is uw omgeving. Beloon uzelf met topmaterialen, premium details en afwerking en creëer uw eigen ervaring door het interieurgevoel te kiezen. Maak een keuze uit de exclusieve kleurenopties die uw stoelen, dashboard en panelen karakter geven en ontdek hoe de nieuwe MICRA uw rijervaring naar een hoger niveau tilt.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.

De afbeeldingen zijn louter indicatief. Zij kunnen betrekking hebben op een model, opties, kleuren, afwerkingen of accessoires die niet beschikbaar zijn of worden gecommercialiseerd in uw land. De weergegeven kleuren op de website kunnen licht verschillen van de werkelijke kleuren van het koetswerk of van de binnenbekleding.