NIEUWE NISSAN LEAF - SIMPLY AMAZING

MEER RIJBEREIK

378 KILOMETER*

NIEUWE BATTERIJ

40 KWH

MEER VERMOGEN

110 KW (150 PK)

KOM OVERAL OP EEN SPECTACULIERE MANIER

DE 100% ELEKTRISCHE NISSAN LEAF

Met de nieuwe Nissan LEAF gaat u overal naartoe, steeds verder, zonder dat het u ook maar aan iets ontbreekt. Voel u zekerder, meer verbonden en ervaar hoe het is om te rijden in een elektrische auto waarin geweldige dingen eenvoudig lijken.

BEREID U VOOR OP EEN NIEUWE ERVARING

EEN RIT WAARBIJ ALLE ZINTUIGEN WORDEN GESTIMULEERD

Nissan Intelligent Mobility vernieuwt de relatie tussen u en uw auto.

Stelt u zich eens voor, een auto die zelf kan starten, vertragen, versnellen, automatisch remt en heel goed zelf kan inparkeren, en u bovendien goed

beschermt tegen potentiële risico's rondom het voertuig.

De nieuwe Nissan LEAF met een volledige reeks nieuwe technologieën

verandert een normale rit in een spectaculaire rit,

die bovendien nog een stuk relaxter is ook.

ONDERSTEUNING WANNEER U DIT NODIG HEBT

VOEL U VRIJ OM TE GENIETEN VAN DE RIT

De Nissan Intelligent Driving-systemen geven u meer vertrouwen, of u nu op de snelweg of in langzaam rijdens verkeer rijdt of wanneer u de auto parkeert. Activeer eenvoudig Nissan ProPilot, het systeem helpt u om in uw rijbaan te blijven rijden, waarschuwt indien zich iets in uw dode hoek bevindt. Tevens kan het systeem uw auto versnellen, vertragen en zelfs tot stilstand brengen. Met de leuke en efficiënte Nissan e-Pedal geniet u van een nieuwe rijervaring doordat u uitsluitend het gaspedaal gebruikt.

ONTDEK MEER OM U HEEN

KRIJG EEN DUIDELIJK BEELD VAN ELKE HOEK

De nieuwe Nissan LEAF verandert de manier waarop u de weeld om u heen ziet dankzij geavanceerde systemen als Intelligent Around View Monitor welke vier camera's gebruikt om u een helikopterview van 360° te bieden van uw nieuwe Nissan LEAF, en de split-screen close-ups en automatisch dimmende binnenspiegel waarmee u helderder zicht heft zodra het donkerder wordt.

MEER OM U HEN DETECTEREN

ERVAAR EEN NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

Doordat hij beweging om zich detecteert, is de Nissan LEAF zich bewust van potentiële risico's rondom de auto. De functies omvatten Achteruitrij-assistent, Dodehoek-assistent en Intelligent Around View Monitor.

SPANNENDE ERVARING

HET GEEFT EEN ONVERWACHTE KICK

100% elektrische aandrijving betekent dat de auto direct reageert en u sneller op de gewenste snelheid brengt. Het innovatieve e-Pedal maakt het nog leuker, want daarmee kunt u versnellen en remmen met slechts één pedaal. Terwijl u stuurt zorgt een accu onder in het chassis voor een laag zwaartepunt, dat resulteert in een perfecte wegligging. En nu met een rijbereik tot wel 378 km brengt uw auto u verder dan ooit.

SLIM IS HET NIEUWE MOOI

EEN GEDURFDE NIEUWE LOOK

De Nissan LEAF, al even fascinerend om te zien als om te besturen, kenmerkt zich door strakke lijnen, een dynamische voorkant, een unieke multidimensionale transparante blauwe grille en een zwevend signature dak. Deze frisse moderne hatchback biedt bovendien de ruimte en veelzijdigheid die u nodig hebt in uw drukke leven.

BLIJF IN VERBINDING MET UW OMGEVING

INDRUKWEKKENDE TECHNOLOGIE

 Met de geavanceerde functies van de nieuwe Nissan LEAF is gemakkelijker dan ooit tevoren contact te houden met uw omgeving in uw NISSAN. Een aanpasbare & digitale cockpit voor de naadloze integratie van uw mobiele telefoon, alles is beschikbaar.

INTEGRATIE MOBIELE TELEFOON

APPLE CAR PLAY

EN ANDROID AUTO

CONNECTIVITEIT

USB-AANSLUITING

TECHNOLOGIE

BLUETOOTH

* Het rijbereik tot 378 km o.b.v. NEDC-cyclus is geschat bij gemiddelde rijomstandigheden. Verschillende factoren kunnen het rijbereik beïnvloeden, zoals rijgedrag, de kwaliteit van de weg, de buitentemperatuur en airconditioning.